lauantai 29. joulukuuta 2018

Ovi salaiseen puutarhaan

Uskallan nyt tehdä vastoin suosituksia ja postailla inspiraatiokuvia suoraan Pinterestistä, sillä en äkkiseltään ja laiskuuttani löytänyt sivustoa josta löytäisin ilmaisia kuvia. Blogini ei myöskään ole missään nimessä kaupallista tarkoitusta varten. Anteeksi jo etukäteen, olen huono ihminen. 

Eli itse asiaan. Häät ovat vielä valovuosien päässä, eikä kihloistammekaan ole paria viikkoa pidempään. Vuosikin vaihtuu vasta muutaman päivän kuluttua mutta mitäpä tuosta. Häähöplä kun iskee päälle niin johonkinhan se on purettava.

Ensimmäinen varsinainen ajatustenvaihto häistä Sopulin kanssa tehty! Rustasin taas uuden version pääpiirteistä ja suurista kuvioista (vähän niistä pienistäkin), joita olin ehtinyt suunnitella sulhoakin silmällä pitäen. Mitään moitittavaa ei ainakaan löytynyt. Johtuiko se sitten siitä, kun lupasin, että saa rauhassa katsoa illan jääkiekkomatsin, mutta lukaisi kyllä listan läpi hyväksyvästi nyökytellen ja isossa osassa oltiin samoilla linjoilla. Eräs kohta sai jopa kannatusta: booliastiat The legend of Zelda- videopelin tyyliin. Toiseen pönttöön punaista hela-juomaa ja toiseen sinistä mana-juomaa.
   Tästä saattaa saada jo vähän esimakua, että mitään perinteisiä vaaleanpuna-mintunvihreitä blingbling-häitä meille ei ole tulossa, vaan vedämme homman maaliin omalla tyylillämme. Tästä pääsemme sopivasti aasinsiltana sekä pieniin mietittyihin yksityiskohtiin, kuin siihenkin millaisia ihmisiä täällä ruudun takana hyörii.

Häitä siis suunnittelemme viettävämme kotikonnuillamme Etelä-Karjalassa. Pari vaihtoehtoa jo on mutta katsotaan niitä sitten lähempänä. Pääasia on, että juhlia voi myös ulkona, paikalle on mahdollista tuoda omat juomat ja ehkä ruoatkin, ja isona plussana olisi saunomismahdollisuus jatkoja ajatellen. Vieraita näillä näkymin olisi tulossa jotain 50 ja 70 väliltä.

    d20   Health and mana potions for the next get together!   @lbarthelmess

Yleisilmeeseen tai jonkinlaiseen teemaan kuuluisi mahdollisesti metsä, fantasia, loitsut, kierrätys, maanläheisyys, puutarhajuhla, ja ennen kaikkea rento iloinen fiilis.
   Muutama muu mainittava ja minulle(meille) tärkeä seikka on vuorovaikutus vieraiden kanssa. Itse rakastan osallistuvia leikkejä ja pelejä mutta pakkopullaa en tahdo kellekään meidän juhlissa syöttää. 
   Aikaa seurusteluun. Tahdomme molemmat ehdottomasti rennot, hauskat juhlat, joissa saa nauraa ja olla oma itsensä. Lämpöä ja rakkautta unohtamatta.
   Puheita on ihana kuulla, ja tottahan niitä toivomme. Jo traditioksi on päässyt syntymään katraamme vanhin veli, joka on lonkalta pitänyt puheet kahdelle vanhemmalle veljelleni heidän häissään. 
   Omaa ammattiani sivuuttaen toivon häistämme otettavan paljon valokuvia ja videoita. Erityisesti himoitsen ikuistettavan tilannekuvia ja iloisia vieraita. Kertakäyttökamerat tai paparazzitehtävä (tai molemmat) siis pöytiin!
   Olen jo kaavaillut hempeinä hetkinäni mitä tahdon sanoa vieraillemme, sekä tietysti omalle puoliskolleni. Puhe olisi kiva pitää kaikille mutta omat vihkivalat taas tuntuisivat todella merkittäviltä ja uskoisin meidän sellaiset raapustavankin onnistuneesti.
  Vihkijä juhlapaikalle. Tämä on itsestäänselvyys.
Viimeiseksi näistä isommista kuvioista voisi mainita, että minua ei omissa häissäni kiinnosta morsiamen saattamisen alkuperäiset syyt ja jokseekin arveluttavat perinteet, vaan tahdon liittää kaksi ihmistä tuohon hetkeen rakkaudesta. Alun perin ajattelin, että biologinen isäni saattaisi minut alkumatkan, sitten isäpuoleni saattaisi lopun matkaa Sopulin luo, mutta katsotaan näitäkin käytännössä sitten lähempänä.

Ihan jotta tämä postaus ei venähtäisi, niin jätetään pienemmät kuviot ja suunnitelmat toiseen kertaan. Tästä sai paljon inspiraatiota ja ideaa mistä kirjoitella myöhemmin ja paljon onkin kerrottavaa. Tämän postauksen myötä päätin myös, että hitot minä salailemaan kuka tai millainen ihminen olen. Eli jonkinlaista esittelyäkin siis kai luvassa myöhemmin ja taatusti kirjoittaminen helpottuu kun ei tarvitse peitellä mitään. Mistähän johtuu joillekin bloggareille tyypillinen salamyhkäisyys?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatukset vaihtoon!