tiistai 8. tammikuuta 2019

Hey you, hold my beer!

Vuosi vaihtui iloisissa merkeissä. Kilistimme samalla muutamien ystävien ja uusienkin tuttavien kanssa rinkulointiamme lahjaksi saadulla shampanjalla. Koska ajankohta oli nopea päähänpisto, oli monella ihmisellä jo muita suunnitelmia vuoden vaihteeksi. Joukosta uupuikin eräs häihinkin liittyvä henkilö, eli pitkäaikaisin ystäväni Eewokki. Olemme tunteneet yli puolet elämästämme ja kohtalon oikuista olemme seuranneet toisiamme moneen paikkaan ja tilanteeseen, viimeisimpänä jälleen samalle paikkakunnalle. Siispä jo ennen kuin tapasinkaan Sopulin, oli hänelle kaason paikka varattu. Tätä vahvisti entisestään se, että muutaman vuoden olemme jo höpöttäneet häistä ja vertasimme häähaaveitamme keskenään. Eewokki onkin takuuvarmasti mukana askarteluissa ja hääpukuostoksilla kun niiden aika tulee.

Eewokki tuli meille eräs päivä käymään kun olimme sopineet kilistelevämme erikseen hänen kanssaan. Mitään sen suurempia "Tuletko kaasokseni"- kortteja ei mielestäni tarvittu. (Ehkä lähempänä häitä voi olla jotain virallisempaa ;) ) Kilistimme kihlaustamme ja huikkasin myös että "Tulevalle kaasolle".


Fun Bridesmaid Proposal card for your besties!  #bridesmaidcard #bridesmaidproposal #maidofhonorcard #weddingpartycard #willyoubemybridesmaid #bridetribe #weddingtribe
Olen jo jonkin aikaa miettinyt myös toista kaasoa. Ystäväni ovat kaikki todella erilaisia ja heillä on kaikilla ihania piirteitä. En epäile, etteikö yksi kaaso pärjäisi tehtävissään, oli se kuka vain, mutta ajattelin, että joitain asioita olisi ehkä helpompi jakaa keskenään. Olen melko vaativa tyttö ja onkin oppimisen paikka antaa toisten ihmisten käsiin niin tärkeän asian kuin hääpäivän kulku ja siihen liittyvä vastuu. Ja tällä tarkoitan vain sitä, että toivon kaasoiltani ja bestmanilta tilannetajua ja rohkeutta tarttua ohjelmankulkuun, käytännön asioihin ja tarpeen tullen olla itse esillä ohjaamassa tilannetta, jotta me Sopulin kanssa voisimme nauttia rennoin mielin juhlasta. Tietenkin kaiken lähtökohta on hyvin suunniteltu ja delegoitu päivä, ja tottakai olemme aina käytettävissä jos jotain ennalta arvaamatonta tulee vastaan.

Sopuli on paria vaihtoehtoa miettinyt parhaaksi miehekseen ja innolla odotan mihin tulokseen hän tulee. Päätimme kuitenkin ottaa nyt ihan rauhassa näiden asioiden kanssa ja ajattelin itsekin kysyä tuota toista kaasoa vasta hyvän tovin päästä. Eihän sitä yhtään tiedä mitä nämä lähivuodet tuovat tullessaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatukset vaihtoon!